tirsdag 16. oktober 2012

Resten

Da mener jeg resten av det som har skjedd siden sist.

Dro til Cordoba provins på helgetur sammen med vertsmor og de to vertssøstrene mine, faren kunne ikke bli for han jobber lørdager. Vi dro fra fredag og kom hjem mandag. Det var veldig gøy og koselig. Vi dro til fjellene og hadde en avslappende helg. Tok mye bilder så tror de kommer på facebook om ikke så altfor lenge ;)

Vi har hatt noen dager emd skikkelig tordenvær i det siste og det er ikke helt supert, men jo en opplevelse. Vi våknet opp midt på natten her en dag med helt sinnsykt vær. Jeg trodde det var krig på gang så høylytt som det var. Vertsfaren min tok inn en av haglene og den fylte hånden min. Uheldigvis kom jeg ikke på å ta bilde 4 om natten.

Jeg har også vært ute på landsbygda sammen med familien for å besøke en gammel tante. Det var veldig kosleig og deilig å komme seg litt ut av bråket. Så når han mannen på ostefabrikken fikk vite at jeg ikke var herifra gikk han med på å gi oss en guidet tur rundt området. Vertsmor kjøpte flere kilo med ost, og de er allerede spist opp til min overaskelse.

Ja ellers har jeg vært med søsteren min litt rundt om kring. Vi var i et bursdagselskap til en dame som bor i et av de ikke så fine strøkene. For det er her søsteren min går to ganger i uka sammen med et politisk parti og gjør et slags frivillighetsarbeid. Det var veldig koselig, mange politisk aktive ungdommer, og gitarspilling og synging, selv om jeg ikke sang så mye, men det kommer, jeg har det på følelsen.

En liten detalj bare for å vise litt hvordan spansken går. Igår så jeg en ganske vanskelig film etter min søster, på spansk, til og med på en annen diakekt, og det gikk faktisk fint, så det er fremgang. Ellers så snakker jeg neeeesten bare spansk, og forstår det meste...selvfølgelig mye igjen og situasjoner der jeg ikke forstår men det er deilig å føle at det går fremover.

I tillegg var jeg med den andre norske jenten som her i byen på søndag. Det var veldig koselig, men litt rart å snakke norsk igjen, det var liksom rett før jeg sa både spanske og engelske ord rett som det var.

En annen ting jeg skal snakke med støttekontakten min imorgen er å bytte skole. Jeg har også snakket med vertsmoren min om dette. Grunnen er blandet men for det meste er det fordi det har gått godt over to måneder og jeg har fortsått mye av livet mitt sundt søstrene mine, og det er ikke så mange venner som er "bare mine". Wilde, den andre norske jenta, rådet meg å bytte, for for henne var det mye enklere, for hun går på en stor skole. Tingen med mitt kurs, som jeg har sagt er at vi er fire jenter hvor to av oss er utvekslingsstudenter, det er ikke det at jeg ikke liker de, men jeg tror ikkedet er det beste for. Spesielt ikke når vi begynner og nærme oss tre måneder, og det går så pass sakte. Håper det gir mening for dere.

Snakkes snart!
Tuva

3 kommentarer:

 1. Åå, så kjekt med oppdatering :-D og få hørra at du fortsatt leve :-P ææ, skummelt med haglet! Det e vel farlig å gå ut då? :S då syns eg d e bra at du holde på å skifta skole og at du tenke på ka som e best for deg sjøl :-) me MÅ skypa snart! <3

  SvarSlett
 2. Ja eg vett!!Eg har så dårlig samvittighet at det aldri blir noe av..men dt tidå går så fort!
  Ja dt e farlig men dt e som regel dt hagle om nattten då...iallefall når dt e så gale

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, neii, du må'kje ha dårlig samvittighet <3 me finne nok tid ein eller aen gang ;)

   Slett