onsdag 28. november 2012

Heihei

Beklage manglende oppdatering, men eg har det veldig bra i Parana for tiden! Har faatt noen veldig gode venner, som gaar i klassen min, saa det gaar absolutt fremover.

Helgen for sist helg bodde eg nesten hos ei vennina, var hos henne hele lordagen og hele sondagen. Hun er helt herlig, og er nok den beste venninna her nede, hun heter Agustina, jeg har nok fortalt om henne for, men alle kaller henne for Mazzu.

Ja det har vaert ei skikkelig kjekk uke, sist fredag var jeg med en klassekamerat i parken, paa lordag dro vi til huset til mazzu, jeg, mazzu og balti (han fra klassen) og diego (ogsaa fra klassen). Det var veldig koselig. Og saa paa sondagen kom balti og diego igjen til mazzu, jeg var der enda :P og sa skulle vi "studere", men det ble ikke noe av. Saa fordi vi ikke fikk gjort noe paa lordagen, dro me etter skolen til balti, som egentlig heter baltazar forresten, og spiste lunsj, bada i badebassenget og saa studerte vi faktisk. Meg, mazzu, nati, diego og balti, veldig koselig.

Og pa torsdag dro vi til quintaen til Balti som er paa en maate naar du har et hus i tillegg utenfor byen, det er mer vanlig her enn aa for eksempel ha en hytte. Vet ikke helt hvorfor de kaller det da, for faren bor der hele tiden, men det var utrolig fint, og gedigent. Jeg dro litt for sammen med Balti, for aa hjelpe og rydde litt og gjore det fint til de andre kom. Vi var der helt til morgenen pa fredagen, vi grillet og horte musikk, veldig kjekt, og saa nar klokka var halv syv, var det alle sammen inn i bilen og kjore til skolen, for sa a sove i geografitimen, sta opp i engelsken og sovne igjen i gymtimen.  Ja det var da meg, diego, mazzu, balti og nati som var der hele natten, men ogsaa dieguito og chemo var der pa kvelden, alle gaar i klassen min utenom Dieguito.

Og denne helgen som var, var litt roligere. Pa fredagen var jeg hjemme med familien, og pa lordagen dro vi alle igjen til natis hus, for aa spise og se en film, og vi ble der til kl var rundt halv 6 tror jeg. pa sondagen var jeg med balti til quintaet hans igjen men pa kvelden var jeg hjemme. Mandag var det dans, og tirsdag dro jeg til parken med balti, og til sentrum med claire.

Ja naa er det fire maneder siden jeg dro, og begynner a fa et liv her, endelig. Det er selvfolgelig dager som er skikkelig bunn i botta men stort sett naa gar det veldig greit.

Pa fredag er siste dagen paa skolen for de som ikke strok i noen av fagene, de som strok ma ga to uker til, jeg trenger heldigvis ikke a ga! Saa naa skal det bli skikkelig deilig med tre maneder ferie, og vil bare misunne dere med aa si at naa er det aldri kaldere enn 25 grader her og stortsett over 30. Sa koser meg i sola med solbrent rygg <3

Oppdaterer snart,
Tuva

4 kommentarer:

  1. Proud mama av deg her sistah <33 Julegaven er på vei!! :D

    SvarSlett
  2. Så godt å hørra at du har det bra! :*
    Her hjemma har dt blitt skikkelig jul, med snø og greier! :O Me komme så og sei aldri over 0 grader XD skolen e syykt stress, me e midt oppi tentamen-rushet...
    Me glede oss te du komme tebake te gode gamle Kongsgård :)
    Har veldig lyst å skypa me deg snart <3
    Stor klem!

    SvarSlett
  3. aaaa e litt misunnelig paa snoen og julefolelsen! haha egentlig bedre daa, enn aa ha ingenting...
    haha glede mg og litt te aa komme tebake, og haape eg komme inn!
    jaaa me maa skyoe snart! <3
    Stor klem tebake!

    SvarSlett
  4. hahah det e bra!! glede mg te den komme!

    SvarSlett