søndag 16. september 2012

Fredag og lòrdag

Hei igjen..Jeg ma virkelig beklage at jeg igjen ikke oppdaterte dere for. Det er bare det at tiden gar sa fort og dagene erf ulle, men det synes ihvertfall jeg er veldig deilig. I tillegg hadde vi veldig fint vaer denne helgen og igar, sa da har jeg ikke lyst til a sitte inne pa det morke rommet til sosteren min...

Fredag var det ikke fint vaer og fredag var ikke en fin dag ble meg og sosteren min enige om. Grunnen var fordi vi ikke hadde noe a finne pa, tilslutt ble vi bare hjemme, lagte middag og leide en film.

Pa lòrdag var det herlig vaer sa mens sostrene mine sov, laa jeg og solte meg :D saa etter lunsj gikk meg og sosteren min en tur i den ene siden av nabolaget og det var fint for da fikk jeg tatt noen bilder. Uheldigvis fikk jeg ikke lastet noen opp her..vet ikke hvorfor..men det er veldig irriterende.

Helt sidenn jeg kom hit har jeg hatt myggstikk, men pa lordag var det rekord. Bare pa den lille turen jeg gikk med Lenu var hele beina mine fulle...det gar ikke an a telle dem, det var helt sinnsykt.

Pa lordag var det ogsa min foerste gang pa klubben jeg gikk og svomte alene. Pa klubben moette jeg svommelaererene og de var veldig hyggelige, sa kanskje jeg skal begynne med det? Men det var iallefall veldig deilig a begynne a bevege seg litt etter over en maned med bare sotsaker nesten...I tillegg var det deilig a roe ned myggstikkene :P

Nar faren min hentet meg fra klubben, dro vi bort til Thompson igjen for a kjope ferk fisk av fiskerene pa stranden. De hadde veldig rare fisker, med mange farger, og noen gedigne noen. Uheldigvis hadde jeg ikke med kameraet sa jeg fikk ikke tatt noen bilder, med jeg tror ikke det er

Pa lordag kveld gikk meg og min soster og tre venner av henne forst ut a spiste pizza og sa pa en konsert. Det var lokale ban fra Paranà som spilte, det var rock, men det var veldig imponerende. Det var veldig goy for spesielt meg for a hore lokal musikk, og spesielt nar de er unge og andre unge faktisk horer pa musikken til daglidags.

Etter konserten gikk vi ut pa en bar, for vi gikk hjem igjen i 3 tiden.

2 kommentarer:

  1. Regne me at d va de bildene du la ut på facebook? :) D va ihvetfall veldig kjekt å se! :D Eg syns "Hagen" va litt løye, d va så lite typisk norsk hage XD haha. Så kult at du kanskje ska begynna på svømming då! D e vel bare vanlige, ufarlige mygg,... har de ikkje malaria i Argentina..?
    Klem fra meg :*

    SvarSlett
  2. haha nei de har gulfeber men tror iche de har det akkurat her..
    Klem

    SvarSlett