mandag 13. august 2012

28 grader..

Ja dere hørte riktig..i helgen var temperaturen 28 grader, og det om vinteren...det skal man ike klage på! Det var fantastisk, det var ike så fint vær sist uke men så plutselig kom finværet. Men når jeg kjente hvor ubehagelig varmen her kan være gruer jeg meg til sommeren! For det var ikke sånn normalt varmt, med stekende sol og litt kald vind her og der. Det var totalt stilt og lufta veldig fuktig, så en kjenner at det er vanskelig å puste, og når en da også har sola føles det urtolig varmmt på kroppen!
Her er altså utsikten fra verandadøra, den første dagen da det var skikkelig fint vær! Nå har dere en smakebit, men resten av bildene får vente. (Det tar så uhorvelig lang tid å laste dem opp)


Vi snakkes! Tuva


3 kommentarer:

  1. Jippi, første bilde! :D Gwahaha, eg huske du sa du gleeda deg te d sko bli øve 30 grader, men me får se kor glad du e i varmen itte du har vært et år i Argentina! Ikkje få heteslag! ;)
    Skjønne at du sikkert ikkje har så veldig mye tid te å skriva på bloggen og sånn, men eg e veldig nysgjerrig på kossen skolen e og sånn :D e d fra mandag-fredag og ka kl. begynne/slutte dåkkår? Og seriøst - e der fortsatt ingen gym på timeplanen?? -.-

    SvarSlett
  2. Ja! haha eg vett! søstrene mine seie heile tiden: tuva, te vas a morir! hahaha
    Ja eg ska skriva et om skolen så snart så eg får tid!

    SvarSlett