lørdag 18. august 2012

Regnvær

(Dette innlegget ble skrevet igår)

De siste dagene har været vært veldig rart, veldig skiftende. En våkner opp til at det bøtter ned og halvparten av elevene gadd ikke å gå på skolen, mens når en kommer ut igjen fra skolen er det sommervarme, og det er bare til å hive av seg, og sånn fortsetter det. Det er også mye lyn og torden, men det er sikkert på grunn av at temperaturen er så skiftende. Akkurat nå bøtter det ned utenfor vinduet, og derfor har jeg tid til å sitte å skrive til dere.

Når det regner her, holder alle seg inne, møter blir avlyst og det er tomt i gatene. Idag skulle jeg egentlig på møte med kontaktpersonen min, men det ble avlyst. Jeg skulle også ha en kjemitime men den ble avlyst. Så nå har jeg fri fram til 8, egentlig litt deilig å slippe å gå ut i dette været.

Igår var jeg hos en som går i klassen min og spiste middag, det ble en litt vel sen middag, men det var veldig koselig. Vi kom der i halv 10 tiden og spiste ikke før klokken var 12, så gikk vi hjem i 1 tiden. Det var meg to av de andre jentene og tre gutter i min klasse, pluss to til. Huset der vi var, var superfint og ganske stort, men det var langt ut i huttiheiti. Jeg syns det var litt tilfeldig å ha en sammenkomst for ingenting på en torsdag men det var veldig kosleig og maten var utrolig god. Vi var litt skeptiske for, vi trodde ikke at han som lagde maten visste hva han snakka om, men vi fikk oss en overraskelse.

Idag skal jeg til Natalia eller Nati, som går i min klasse sitt hus. Vi skal bare spise og se film, men jeg tror det fort kan bli sent. Det blir meg og Nati og Masu(som også går i klassen min), Astrid(som er en utvekslingstudent fra Holland), og to til som jeg ikke har møtt.

Imorgen vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg tror bare meg og Lenu skal ta en rolig kveld, fordi på søndag er La fiesta de disfraces! Altså kostymefesten. De har solgt over 40 000 billetter så det kommer til å bli veldig stort. (Men slapp av mamma og pappa jeg har Lenu som passer på) Jeg fortalte Lenu at av og til i Norge har unger Bad-taste party, og hun synes det hørtes kjempekult ut, så vi skal gå på festen i bad-taste. Jeg gleder meg veldig til festen, den varer i 12 timer fra 9 til 9 (vi skal ikke være der så lenge da).  Dere får en smakebit på kostymene våre!...De er ikke helt ferdige...


Nos vemos

2 kommentarer:

  1. Hahah, kult med bad taste XD
    Kos deg i kveld! :)

    SvarSlett
  2. takk takk, ska legga ut et innlegg om festen ;)

    SvarSlett