tirsdag 14. august 2012

En god blanding

I dette innlegget skal jeg prøve å oppdatere dere litt på alle fronter, derfor tittelen. Det kan være det blir litt langt men det får så være.

Første ting først, igår lærte jeg å lage empanadas, til stor glede fra meg selv. Ikke så stor glede fra søsteren min når hun så at de faktisk ikke var katastrofale..neida. Det var en litt intern spøk men jaja. Uheldigvis har jeg ikke bilde, allikevel har jeg på følelsen av at igår ikke var siste gangen vi spiser empanadas. Jeg fikk også smake flan, som søstrene mine hadde laget, med dulce de leche. Men før de begynte var det et litt morsomt øyeblikk:
den ene søsteren min rope gjennom huset, om hun andre kan hjelpe å lage flan, så svarer hun andre: que pan?, og hun første svarer. flan!, que pan?, og sånn fortsatte de helt til de møttes på køkkenet...ja denne historien er bedre hvis en var der, menmen, kanskje dere hadde fornøyelse av den.
Ja flanen var god den men veldig søt så jeg spiste ikke så mye av den. Men alt i alt går maten fint her i Argentina. Mye ligner italiens mat så jeg klager ikke!

Helgens aktiviteter var veldig vellykket selv om ikke alle gikk som de skulle...på fredag var jeg hjemme med familien (alle uten om min storesøster).
På lørdagen på dagen dro meg og mine vertsforeldre og min storevertssøster til en nasjonalpark, ikke så langt unna her. Det var veldig fint der! Og det var så stille og en kunne høre alle fuglene. Det var skikkelig deilig å komme ut av byen, selv om søsteren min sa at parken vanligvis er vakrere fordi det er vinter nå. Vi hadde med familie kameraet men etter at vi hadde tatt et bilde døde det :P men jeg skal se om jeg kan få tak i det.
På kvelden gikk jeg i bursdag til en jente i klassen min. planen var at vi skulle møtes hos henne være der litt og så gå till en boliche=disco, planen ble endret. Etter en stund begynte det å regne og en del av bolichen er utendørs, og så begynte det å hagle, og da måtte vi finne et sted å ha bilen til han ene, så den ike skulle bli ødelagt.(fordi det er ganske ekstremvær her) Vi endte opp i huset til en annen som var der, det var veldig koselig, og jeg var hjemme i 5 tiden.
På søndagen gjorde jeg ikke så mye, var en liten stund på feria americano, som er et slags garasjeutsalg som søsteren min og hennes venner hadde stelt i stant, men det var det.

Ellers har jeg ikke følt meg så bra de siste dagene, har hatt hodepine og følt meg sånn halveis syk, heldigvis var det ikke så gale idag. Jeg hadde også litt hjemlengsel denne helgen. Tenkte mye på de hjemme og savna de. Kanskje det var fordi jeg hadde så mye tid til å tenke, jeg vet ikke jeg.

Jeg vet noen lurer på skolen så jeg skal prøve å skrive et innlegg til, til dere, om skolen, men v får se når det blir. Kankjse idag, kankjse imorgen, kanskje til helgen...

Vi snakkes

2 kommentarer:

 1. Så du har altså fått første lille smakebit av partylivet i Argentina? :D
  D e jo veldig vanlig å bli litt halvdårlige når du reise te andre verdensdeler, men du får ha god bedring og eg håpe d ikkje vare lenge <3
  (btw, kjekt at dåkkår har "hecho caca"...)

  SvarSlett
 2. Nja, det tror eg egentlig iche, men på søndag blir det en stor smakebit :)
  haha ja, vett, holdt på å sei dt :P

  SvarSlett